Stars Collection από Avgerinos Cosmetics

  ⭐STARS Mjekimi me shënime të ëmbël vanilje që ju mbush me butësi dhe romancë.

  Një aromë sensuale me shënime të vaniljes dhe amber.

  AROMOTIK PIRIDI
  Shënimet maja: Pergamonto, Plumsoni
  "Heart" shënon: Tuberosa, Jasmi.
  Shënimet baze: Amber, Vanilla.

  Ke parë kohët e fundit