Koko ëndrrë

  🥥 Aromë e ëmbël, tropikale dhe absolutisht seksi e arrës së kokosit! Një gamë e këndshme xheli freskues dushi, scrub i butë trupor, krem i pasur dhe vaj luksoz që "ngjyejnë" lëkurën me nota të arrës së kokosit, qumështit, anisit të yjeve dhe vaniljes së Madagaskarit... 🌴 Gjëja më e shijshme dhe më e parezistueshme për verën! 🖤 Një aromë seksi dhe tropikale e arrës së kokosit.

  AROMOTIK PIRIDI
  Shënimet kryesore: qumësht, anis yll
  Shënimet e zemrës: Arra e kokosit
  Shënimet bazë: Vanilja e Madagaskarit

  Ke parë kohët e fundit