My Musk - Avgerinos Pharmacy

Musku im.

  Kënaqësi ditore me përvojën më luksoze! ⭐Serija përfshin banjën, trupi, krem i dorës dhe trupi, Vaj dhe eau de parfum me një aromë të ftohtë të pastërtisë që zgjat gjithë ditën! ⭐

  Një koleksion i ftohtë që tregon ndjenjën e pastërtisë me shënime nga Musk, Mandarin dhe Jasmine.

  AROMOTIC PYRAMID
  Shënimet e Takimit: Hylang
  "Zemra" shënon: Mandarin, Xhesmi.
  Shënimet bazë: Musk


  Ke parë kohët e fundit