A jeni gati të shijoni një spa të plotë me fuqinë e natyrës?🌿Lëkura juaj do të pëlqejë kujdesin e produkteve Avra dhe fruta. Parfumi i tyre. Filloi me një banjë të qetë me parfumet, Vazhdoni me trupin e trupit dhe mbaroni me krem ose vaj trupi për gjuajtje dhe atë Korri!

  Koha e verës... AVRA☀Një "tikë" për destinacione ekzotike!🌴Koleksioni i plotë përfshin një banjë flluskë, rrugë, krem trupi dhe Oil Care me aromën më të lartë: Një përzierje e frutave ekzotike si pyrët.🍈, Paqe🍑Dhe luleberi🍓Bashkë me shënime nga vanilja e Madagaskarit dhe karamela! 🍮

  Një aromë të ftohtë me shënime vanilje, meloni dhe fruta të tjera,

  AROMOTIK PIRIDI
  Shënimet maja: Melon, Peache
  "Zemra" shënon: kastravec, Putrazi.
  Shënimet bazë: Karamel, Vanilja Malagaskare

  Ke parë kohët e fundit