Fairy Dust

Pluhuri i Zanit

  Kosmerikët e avgjerës paraqesin pluhurin e Zanisë, koleksioni i ri i prodhimeve të kujdesit të trupit që do t'ju bëjnë të ndjeni magjinën.
  Kjo koleksion përfshin një sërë produktesh të pasuruar me përbërësi natyrore dhe përbërëse magjepsëse perfume. Megjithatë, nuk është vetëm një gamë e mrekullueshme kujdesi, por edhe një zgjedhje e qëndrueshme e morale. Prodhimet e serisë janë qarkulluar në tubet e kornizës organike, e cila është e biodekradueshme dhe zvogëlon emisionet e karbonit. Ata janë vegan dhe mizoria të pavlerë nga Peta dhe pa gluten.


  një lotion gjuajtëse, një shpërthim trupi i freskët ose një xhell trup dhe shkëlqimi, Pluhuri i zanit ka diçka për ty.
  Bëni me përbërësit natyrore dhe aroma magjepsëse, pluhuri zana do të transformojë lëkurën dhe humorin tuaj. Mos e humb këtë mundësi për të zbuluar koleksionin e re që do të transformojë lëkurën tuaj, do të rrisë humorin dhe do të aktivizojë ditën.
  Jepja vetes një magji të vogël zana sot.

  Ke parë kohët e fundit