Avgerinos Cosmetics - Avgerinos Pharmacy

Kosmetika Avgerino.


  Avgerinos Cosmetics është një ndërmarrje bujqësore në pronësi familjare bazuar në Athinë, e cila filloi aktivitetin e saj shumë vjet më parë (1964) Nga punishtja e fermerit të saj. Në fushën e estetikës natyrore, familja zhvillon një aktivitet të veçantë ekskluzivisht për ato moderne, Vetëm me cilësi të lartë Vegan dhe produkte natyrore që i përfitojnë personit në përgjithësi, më vjen keq.

  Avgerinos Cosmetika është tani një nga ndërmarrjet kryesore të industrisë së saj në Greqi, > > > Në Athinë ka 3 dyqane ekskluzive në dispozicione në Zonat më të mira dhe prodhime në dispozicion në më shumë se 800 dyqane në mbarë botën Woo ..
  Ofroni një fazë të madhe të produkteve për trajtimin e fytyrës dhe trupit si tërë. Dhe unë do t'ju them, produkte të synuara për gra dhe burra, që përmbushin shpresat e konsumatorit modern dhe janë të karakterizuara nga:

  • Cilësi e lartë
  • Vegan dhe përbërje e çertifikatuar pa pagesë gluten.
  • Norma natyrore të larta
  • Vlera të arritshme