Baby Talc Avgerinos Pharmacy

Talk i vogël.

  Mbledhja e TALC-it të BABE jep një ndjenjë të pastërtisë dhe krijon humorin më të ëmbël e nostalgjik.
  vaj për trupin, flokët dhe eau de parfumin që zgjat gjithë ditën! Një Bëri i butë me shënime nga Lili dhe Jlang Ilang.

  AROMOTIK PIRIDI
  Shënimet e lartë: Roza, portokalli.
  "Zemra" shënon: Lili, molla.
  Shënimet bazë: Ylang-Ylang, Vanilla Madagaskari

  Ke parë kohët e fundit