Λίγα λόγια για εμάς

Καλώς Ορίσατε στην πιο μεγάλη οικογένεια

Σας ευχαριστούμε που γίνεστε και εσείς μέρος της μεγαλύτερης φαρμακευτικής ομάδας. Όπως κάνουμε εδώ και πάνω από μισό αιώνα ,ευχόμαστε να είμαστε κοντά σας και να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε λύση και καθοδήγηση σε όλα τα θέματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζετε και σε όλα τα στάδια της ζωής σας. Μάθετε για την κληρονομιά μας

Η φύση διδάσκει, εναρμονίζει, θεραπεύει, χαρίζει ζωή, χαρίζει υγεία. -- Ν. Αυγερινός

The Avgerinos Pharmacy Team and Our Stores

Φωτογραφία του προσωπικού με τον φαρμακοποιό Νίκο Αυγερινό στο Φαρμακείο Αυγερινός

O καθένας μας είναι μοναδικά διαφορετικός

Το ίδιο πρέπει να είναι και τα φάρμακα μας. Στην φαρμακευτική μας οικογένεια εξατομικεύουμε την θεραπεία για εσας βάσει των δικών σας αναγκών και τρόπου ζωής. Καταγράφουμε το πρόβλημα υγείας σας και φτιάχνουμε ή φαρμακοποιούμε όπως είναι το σωστό, την βέλτιστη θεραπεία για εσάς.

Για να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας ή να δηλώσετε το πρόβλημα σας στείλτε μας email στο avgerinospharmacy@gmail.com.

Εξατομικευμένη θεραπεία με γαληνικα φάρμακα, οργανοθεραπεια, ομοιοπαθητική, λιθοθεραπεια και πολλά άλλα στο χώρο μας. 

Παρακευή φωτοθεραπείας με γουδί στο εργαστήριο του φαρμακείου Αυγερινός

 Όλη η γνώση της φύσης

Με 1000+ αυθεντικά, βοτανικά εκχυλίσματα απ’όλη την Γή -για θεραπευτική και καλλυντική χρήση. Και με 500+ γαληνικες, φαρμακευτικές & παραδοσιακές συνταγές έχουμε την αυθεντία και γνώση να σας συμβουλεύσουμε και να σας καθοδηγήσουμε ώστε να επιλύσετε το θέμα υγείας σας.

Δείτε εδώ κάποια από τα φυτικά μας προϊόντα μας και εκχυλίσματα. Επισης μπορείτε αν θέλετε να μας στείλετε την γαληνικη σας συνταγή για να σας την προετοιμάσουμε στο email avgerinospharmacy@gmail.com.

Βρείτε τον κόσμο της φυτοθεραπείας και των αρωμάτων και αναγεννηθείτε μέσα από αυτόν.

Το πιο λαμπρό αστέρι 

Το πιο λαμπρό αστέρι της εταιρίας μας, η Avgerinos Cosmetics εκφράζει απόλυτα το πάθος μας για την τελειότητα και την πίστη μας στα φυσικά προιόντα ομορφιάς και τις ευεργετικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας. Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ και αναζητούμε πάντα τις πιο ευεργετικές φυσικές πρώτες ύλες.  

Η σειρά προιόντων ομορφιάς μας ειναι απο τις πιο καινοτόμες στον ελληνικό χώρο των cosmetics.

Τσεκάρετε όλα τα προϊόντα της Avgerinos Cosmetics

Καλλυντικά προϊόντα ομορφιάς Avgerinos Cosmetics στο Φαρμακείο Αυγερινός

 

Όμοια ομοίων εισίν ιάματα΄

Μια φιλοσοφία που διατηρείτε μέσα στους αιώνες και πρώτος ο αρχαίος πρόγονος μας, Ιπποκρατης είχε διατυπώσει. Mάθετε περισσότερα για την Ομοιοπαθητική και τα οφέλη της.  

Κάθε ουσία έχει την δυνατότητα να θεραπεύσει μια ασθένεια με τα αντίστοιχα συμπτώματα που μπορεί να προκαλέσει.

Φυτικά έλαια στο νέο eshop του φαρμακείου Αυγερινός

 

Ορθομοριακή Διατροφή

Η αγάπη μας για τη φύση και τα οργανικά προιόντα δεν τελειώνει στην φυτοθεραπεία. Η υγιεινή διατροφή είναι το Α και το Ω της υγείας μας και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας του φαρμακείου μας.

Αν θα θέλατε λοιπόν να συνδυάζετε τις αγορές σας με την αγορά των Βιολογικών σας τροφίμων και άλλων οργανικών προιόντων  σας προτρέπουμε να έρθετε στον χώρο μας ή να πατήσετε εδώ και να βάλετε λίγο περισσότερο την υγιεινή διατροφή στην ζωή σας.

'Η τροφή είναι το φάρμακο σου και το φάρμακο σου η τροφή σου.'

Βιολογικά προϊόντα στο φυσικό και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του φαρμακείου Αυγερινός

 

Το εργαστήριο μας

Το άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας λειτουργεί από το 1964 με όλες τις προδιαγραφές παραγωγής και ελέγχου. Η σχολαστική καθαριοτητα σε συνάρτηση με την πληθώρα των Α’υλών και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε καθιστούν το εργαστήριο μας ενα απο τα πιο εξειδικευμένα στον χώρο του φαρμακείου. Εξερευνήσετε και να μάθετε περισσότερα για το εργαστήριο μας.

Κατ’αυτόν τον τρόπο διατηρούμε την πιστότητα εκτέλεσης όλων των συνταγών με σταθερή ποιότητα και άριστα αποτελέσματα.

Οι παραγωγές μας ειναι πάντα ‘’μικρές και σύντομες’’ και γίνονται με τον πιο ήπιο τρόπο χωρις την ανάγκη χημικής επεξεργασίας και προσθήκης συντηρητικών. Έτσι έχουμε πάντα φρέσκα προιόντα με όλα τους τα ενεργά συστατικά εν δράσει.

 

Από το 1964

Όραμα μας από το 1964 είναι η χρησιμοποίηση φυσικών πηγών με σκοπό την καθημερινή έρευνα και εξέλιξη και πάντα με σεβασμό προς τη φύση και τον άνθρωπο.

Ο Νίκος Αυγερινός με την κόρη του Χριστίνα στο φαρμακείο Αυγερινός